Csorba Anita

tervező

Sziasztok!

Nagy megtiszteltetés, hogy a következő hónapokban alkotásra inspirálhatlak Titeket, itt a SPAR Kreatív oldalán. Ha szeretnétek vidám, könnyen elkészíthető csináld magad tippeket kapni, amivel megszépíthetitek a környezeteteket, akkor jó helyen jártok.

Én már kiskorom óta szerelmes vagyok az alkotás minden formájába. Iskoláskoromban anyagoztam, gimis koromban a kedvencem volt a szénnel való rajzolás – általában teljesen fekete kézzel fejeztem be a rajzszakkört, egyetemista koromban pedig egyértelműen az olajfestés nyert. A színek elvarázsoltak, a terpentin illata pedig fenyőerdőbe röpített. Mindig is imádtam azt a szabadságot, amit az alkotás, az alkotó folyamat ad.

Ez most is így van, csak az eszközök változtak. Az agyagot felváltotta a billentyűzet, a szenet a kamera, a vászon helyett pedig a monitoron mutatom be ötleteimet. 7 évvel ezelőtt indítottam el a blogomat – inspiraciok.hu címmel.

Remélem, hogy Te is csatlakozol itt hozzánk, mostantól ugyanis a SPAR Kreatív oldalán is rendszeresen jelentkezem inspirációkkal!